Леонід Ємець: Перевибори до парламенту призведуть до появи антипрезидентської більшості та перевиборів президента (відео)
середа, 10 лютого 2016, 12:20

Перевибори до парламенту призведуть до появи у Верховній Раді антипрезидентської більшості і, як наслідок, - перевиборів президента України.

Таку думку висловив представник фракції "Народний фронт" Леонід Ємець у вівторок в ефірі телеканалу "Рада".

"Поки не буде змінено закон про вибори і не буде забезпечено відкриті виборчі списки, ми отримаємо приблизно такий же склад парламенту, тільки трохи в іншій варіації. Там буде більше "Опозиційного блоку" та тих, кого називають популістами. За великим рахунком, ми отримаємо протипрезидентську більшість. А це автоматично призводить до перевиборів президента", - заявив він.

"Я впевнений, що ці сценарії, направлені на перевибори головнокомандуючого і, головне, - на ті істерії, обвинувачення, бруд, які будуть в процесі виборчої кампанії, - це задумка Путіна і Кремля", - додав Леонід Ємець.

У той же час він наголосив, що ні він особисто, ні політична сила, яку він представляє, "не мають страху перед перевиборами".

"Не завдання бути депутатом. Моє завдання на той період, поки я є депутатом, – зробити такі умови життя в цій країні, щоб далі було комфортно нам усім жити, щоб мої діти могли жити в країні без корупції, де буде чесна поліція, якісна медицина, освіта, і вони будуть мати перспективи", - резюмував парламентар.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua