Павло Петренко та Лілія Гриневич – найефективніші міністри, - ФОКУС
понеділок, 4 грудня 2017, 14:20

Представники партії «Народний фронт» міністр освіти та науки Лілія Гриневич і міністр юстиції Павло Петренко визнані найефективнішими міністрами за підсумками 2017 року.

Про це йдеться у рейтингу видання ФОКУС.

Експерти оцінили діяльність міністрів та керівників центральних органів виконавчої влади за 12-бальною шкалою. У результаті найвищі показники – по 10 балів – отримали Лілія Гриневич та Павло Петренко.

«Головна перемога МОН в цьому році – новий закон про освіту. Він радикально змінює цілі та методики навчання, вводить нові стандарти», - зазначають експерти. Ще одним досягненням Міносвіти у 2017 році називають розробку нової комунікативної стратегії.

Видання також відзначає реформаторську діяльність Мін’юсту, зокрема ухвалення за його ініціативою закону «Маски-шоу СТОП», який забороняє силовикам проводити обшуки на підприємствах, а також перехід Системи електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ) на технологію зберігання даних Blockchain.

Високо експерти також оцінили діяльність інших  представників «Народного фронту» в Уряді. Зокрема, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков набрав 8 балів, міністр молоді та спорту Ігор Жданов та міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак – по 7 балів, міністр інфраструктури Володимир Омелян – 6 балів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua