Максим Бурбак: Коаліція, яка делегувала своїх представників в уряд, повинна підтримати проект бюджету (відео)
четвер, 20 жовтня 2016, 17:49

Коаліційна більшість повинна підтримати проект бюджету в першому читанні, - заявив з трибуни парламенту керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Вся виконавча гілка влади, вся повнота влади зосереджена в руках Президента. Прем'єр-міністр також є представником блоку Петра Порошенка, наші міністри також делеговані в уряд від "Народного фронту". Тому ми повинні підтримати бюджетний процес і проголосувати "за", - наголосив Максим Бурбак.

Він відзначив, що вимоги від "Народного фронту" враховані в проекті бюджету. Це - фінансування Збройних Сил на рівні не менше 5% ВВП, збільшення заробітних плат військовослужбовцям та переатестованим працівникам Національної поліції, збільшення на 30% зарплати педагогам, а також виділення коштів на капітальний ремонт доріг.

Керівник фракції також наголосив, що "Народний фронт" звертається з дорученням до уряду при розгляді до другого читання врахувати наступні позиції. "Перше, збільшити фінансування нацполіції відповідно до бюджетного запиту МВС. Друге, в доходах бюджету врахувати кошти, отримані від конфіскації незаконно добутих активів, внаслідок корупційних діянь - за рішенням суду. Третє, забезпечити фінансування державної космічної програми в повному обсязі", - сказав Бурбак. 

"Сьогоднішнє голосування покаже, які фракції готові працювати на продовження реформ в нашій країні, а хто робить все, щоб їх саботувати", - резюмував керівник фракції. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua