Максим Бурбак: Ми не дозволили популістам дестабілізувати ситуацію в парламенті (відео)
п’ятниця, 20 січня 2017, 13:27

Одним з головних напрацювань V сесії Верховної ради VIII скликання є прийняття Державного бюджету на 2017 рік і недопущення дестабілізації роботи парламенту.

Про це заявив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак, спілкуючись з журналістами.

«Ми не дали популістам і п’ятій колоні Кремля дестабілізувати ситуацію в парламенті, довести  ситуацію до абсурду і домогтися позачергових виборів», - підкреслив він.

Він наголосив, що фракції «Батьківщина» та Опоблок, які не голосували за прийняття Державного бюджету, тепер називають своїм досягненням зростання мінімальної зарплатні і фінансування армії.

«Широка опозиція у складі «Батьківщини» і Опоблоку не дали жодного голосу, натомість  вони говорять з трибуни, що підняли мінімальні зарплатні до 3200, що «ми піклуємося про нашу армію», але жодного голосу не дали за бюджет 2017 року», - наголосив Бурбак.  

Керівник фракції відзначив, що усі вимоги «Народного фронту» відображені в Державному бюджеті. Це і зростання зарплатні вчителям на 50%, це фінансування Збройних Сил України на рівні не менше 5% ВВП, це фінансування  ремонту та будівництва доріг.

«Я вважаю - це великий здобуток цієї сесії», - наголосив Максим Бурбак.

Одночасно він відзначив, що вкотре парламенту не вистачило більшості  голосів для повернення грошей, вкрадених Януковичем, і для старту реформи самої Верховної Ради.  

«Засилля популістів не дало реформувати Верховну Раду. Будемо намагатися це зробити на наступній сесії», - запевнив Максим Бурбак. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua