Максим Бурбак: На успішних реформах "Народного фронту" піаряться інші політичні сили (відео)
субота, 2 лютого 2019, 14:59

"Народний фронт" - єдина політична сила, яка практично на 100% виконала виборчу програму і  розпочала безпрецедентні позитивні зміни в Україні.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час з’їзду партії.

Він відзначив, що серед пріоритетів політичної сили – національна безпека і оборона, соціальний захист військовослужбовців.

"Народний фронт" щороку відстоює позиції, які були запровадженні урядом Арсенія Яценюка щодо фінансування заходів з посилення національної безпеки і оборони на рівні не менше 5% ВВП, і так буде далі. Саме наш уряд, уряд Арсенія Яценюка, втричі підняв зарплати військовим, і це повинно стати регулярним. Також це стосувалося і рятувальників, і працівників Національної поліції", - наголосив керівник фракції.

Серед здобутків "Народного фронту" - закріплення в законі факту російської агресії та окупації. Завдяки чому була визначена чітка правова позиція у війні.

Максим Бурбак також підкреслив, що "Народний фронт" завжди буде боротись за розширення санкцій проти країни-агресора.

"Народний фронт" є тією політичною силою, яка провела крізь парламент антикорупційні закони, створила НАБУ, НАЗК, Антикорупційний суд та інші органи. Це системна реформа, яку розпочав ще уряд Арсенія Яценюка. Сподіваюся, цього року ця система нарешті запрацює: невибірково, неупереджено, продуктивно!", - наголосив Максим Бурбак.

"Збільшення частки української мови в теле- і радіоефірах – це результат дії законів "Народного фронту", - нагадав Максим Бурбак.

"Реформа МВС та створення Національної поліції - наш міністр Арсен Аваков це щоденно впроваджував. Це важка робота, але ми це робимо" - зазначив керівник фракції.

Він також підкреслив, що Україна вже четвертий рік обходиться без російського газу.

"Ми продовжуємо курс прем’єра Яценюка на енергетичну незалежність. Пам’ятаємо, як непросто проходила у парламенті реформа газового ринку. Боротьба проти монополістів триває. Але громадськість на нашому боці. І результат є. Нещодавно Кабмін почув наші звернення, і повернув реальну норму споживання газу", - наголосив Максим Бурбак.

Він додав, що разом з газовою незалежністю та реформою газового ринку "Народний фронт" відстоював програму житлових субсидій і "теплих кредитів".

"Це безпрецедентний, адресний соціальний захист і його почула кожна родина в Україні. І ми це будемо продовжувати",- наголосив керівник фракції.

Він також відзначив успішність реформи децентралізації, яка була започаткована урядом Арсенія Яценюка.

"Ніхто не вірив, але до кінця минулого року всі створені ОТГ отримали землі сільгосппризначення за межами населених пунктів" – сказав Максим Бурбак.

Він також додав, що завдяки митному експерименту в 2015 році, запровадженому урядом Арсенія Яценюка, було відремонтовано дороги місцевого значення.

"Моя рідна Чернівецька область отримала 800 млн грн на ремонт доріг. Такого ще ніколи не було. Дороги відбудовуються", - наголосив Максим Бурбак.

"Це невелика частина роботи, про яку ми можемо звітувати. "Народний фронт" - єдина партія, яка майже на 100% виконала виборчу програму. Дуже прикро, коли на наших спільних здобутках піаряться політичні сили, при тому часто забуваючи згадувати авторство "Народного фронту", - підкреслив Максим Бурбак.

"Ми будемо гордо та голосно говорити про наші результати. Наша кампанія звітування по областях це довела. Люди часом щиро дивувались, дізнаючись про нашу роль в ключових реформах", - резюмував керівник фракції "Народний фронт".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua