Максим Бурбак: Парламент має ухвалити необідні закони для співпраці з МВФ (відео)
понеділок, 16 травня 2016, 12:28

Фракція "Народний фронт" закликає народних депутатів ухвалити законопроекти, необхідні для співпраці з Міжнародним валютним фондом.

Про це наголосив під час Погоджувальної ради Голова фракції Максим Бурбак.

"Цього тижня у нас є ряд законопроектів, які ми повинні прийняти в рамках співпраці з Міжнародним валютним фондом. Я закликаю колег мобілізуватися і у вівторок, і у четвер, коли в порядку денному стоятимуть ці законопроекти, щоб ми проголосували", - сказав він.

Бурбак також підкреслив, що фракція "Народний фронт", яка в повному складі голосувала за обрання Генеральним прокурором Юрія Луценка, очікує від нього реальних і дієвих реформ в системі прокуратури.

Наступною реформою, за словами Бурбака, повинна стати реформа судової гілки влади.

"Люди не розуміють, чому ми тут так багато говоримо, і всі тут присутні наче кажуть правильні речі, і тим не менше - нічого не відбувається. Де нові суди? Чесні судді? Колеги, досить гратися в розмови. Судова реформа – пріоритет, інакше все "до лампочки", будь-які реформи будуть знищені цим стадом злочинних орків системи Януковича-Портнова", - підкреслив Максим Бурбак.

Він також наголосив на необхідності негайної зміни складу Центральної виборчої комісії, оскільки термін роботи окремих членів ЦВК закінчився  ще у червні 2014 року.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua