Максим Бурбак посприяв в отриманні учнем Сокирянскої гімназії права складати ЗНО (документи)
вівторок, 13 лютого 2018, 14:04

За сприяння керівника парламентської фракції «Народний фронт», депутата-мажоритарника від Чернівецької області Максима Бурбака учень 11 класу Сокирянської гімназії Андрій Процюк отримав можливість скласти ЗНО.

Як повідомив Максим Бурбак на своїй сторінці у Facebook, за відповідною допомогою до нього як народного депутата від мажоритарного округу № 204 звернулася бабуся Андрія, яка сама виховує онука.

Хлопець народився в Росії, але з першого класу навчався в Сокирянській гімназії. Громадянства України не мав, тому не мав і паспорта громадянина України, який необхідний для допуску до ЗНО і подальшого навчання у ВНЗ.

«Завдячуючи оперативній реакції на моє звернення, випускник 11 класу Сокирянської гімназії Процюк Андрій зможе здавати ЗНО. Прикро, що жоден місцевий чиновник, без яких Сокирянщина не уявляє свого існування (цитую адептів Василя Козака), за 11 років не спромігся допомогти Андрію отримати громадянство України. Дочекалися поки припече!!! Тепер служба у справах дітей Чернівецької ОДА з'ясовує обставини цієї справи», - зазначив Максим Бурбак.

«Це повна відповідальність керівництва району в особі Петра Бескупського, якого давно вже треба було звільнити. Але ж легше мітинги бюджетників проводити з критикою реформування району, ніж сумлінно виконувати покладені обов'язки», - додав народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua