Максим Бурбак: Спецконфіскацію не завершено, у поплічників Януковича залишилися мільйони доларів за кордоном (відео)
вівторок, 16 травня 2017, 11:36

Конфіскацію вкрадених режимом Януковича грошей потрібно продовжувати - понад 300 млн доларів залишаються заарештованими на рахунках за межами України.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, виступаючи з парламентської трибуни.

"Спецконфіскацію не закінчено. Понад 300 млн доларів також заарештовано за межами України на рахунках, і треба приймати закон про спецконфіскацію, щоб їх повернути. Гроші Курченка, Арбузова, Захарченка повинні бути повернені народу України", - наголосив керівник фракції.

Він нагадав, що "Народний фронт" понад 2 роки відстоював повернення 1,5 млрд доларів, вкрадених режимом Януковича.

"Народний фронт" два роки у цій сесійній залі відстоював спецконфіскацію. Ми побачили, хто є друзі Януковича і хто відстоював його гроші. Ми бачили позицію "єврооптимістів", євроскептиків, що ці гроші розкрадуть. Але тепер гроші повернуті до бюджету України", - підкреслив Максим Бурбак.

"Сьогодні хочу подякувати команді "Народного фронту", лідерам нашої політичної сили Арсенію Яценюку, Олександру Турчинову, Арсену Авакову, Андрієві Парубію, нашим партнерам з коаліції парламентської більшості, керівництву Генеральної прокуратури за те, що було здійснено конфіскацію вкрадених режимом Януковича грошей", - сказав Максим Бурбак.

Він також зазначив, що "Народний фронт" зареєстрував законопроект №5588, яким пропонується витрати конфісковані гроші Януковича на нацбезпеку та оборону і виплати соціально вразливим верстат населення. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua