Максим Бурбак: Я незадоволений роботою керівника "Укрзалізниці"
середа, 1 березня 2017, 13:25

Робота теперішнього керівництва ПАТ "Укрзалізниця" є незадовільною.

Про це заявив Керівник фракції "Народний фронт", екс-міністр інфраструктури України Максим Бурбак під час інтерв’ю виданню "Цензор. нет".

"Це вже переходить у критичну стадію. Я не міністр, але спілкуюся з людьми і розумію, яка там ситуація", - зазначив він.

Максим Бурбак наголосив, що парк вантажних вагонів в "Укрзалізниці" не оновлюється, план ремонту вагонів провалено і це може негативно відобразитись на роботі підприємств, в тому числі, і на ремонті доріг.

"Цього року буде максимальне, за останні роки, фінансування будівництва та ремонту доріг. Але у мене є великі сумніви щодо того, що ми зможемо ці гроші освоїти", - наголосив Бурбак, уточнивши, що це пов'язано з відсутністю рухомого складу.

"Якщо зараз фінансування помножується втричі, то що буде? Вагонів же більше не стало. Чому провалено план ремонту вагонів? Що вам заважає? Чому цього не було в 2014 році, коли скарбниця була порожньою? І чому знову скаржаться зернотрейдери?", - обурився Бурбак.

Він також підтвердив, що в 2016 році, після виділення коштів на ремонт злітної смуги аеропорту "Чернівці", до нього, як до народного депутата звертались за допомогою віднайти вантажний вагон для транспортування будматеріалів.

Як розповів парламентар, минулого року вони зі своїм колегою, народним депутатом фракції "Народний фронт" Миколою  Федоруком посприяли ремонту злітно-посадкової смуги в аеропорту "Чернівці".

"24 мільйони (гривень) було профінансовано на аеропорт, 17 млн – на роботи", - повідомив керівник фракції "Народний фронт".

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua