Максим Бурбак закликав експертів оперувати реальними цифрами та фактами (документ)
п’ятниця, 10 березня 2017, 14:17

Звинувачення на адресу лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка в тому, що він нібито сказав неправду про залишки на Єдиному казначейському рахунку станом на момент його призначення на посаду прем’єр-міністра в 2014 році, є безпідставними.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак.

«Із здивуванням прочитав учора на одній з ФБ сторінок, ніби Арсеній Яценюк сказав неправду про залишки коштів на Єдиному казначейському рахунку станом на момент його призначення», - зазначив він.

Депутат повідомив, що звернувся з відповідним запитом до глави Державного казначейства й отримав відповідь: «На 27.02.2014 на Єдиному казначейському рахунку держави справді залишалося 108 133 гривні 65 копійок», - наголосив Максим Бурбак.

«Це був перший, але не останній виклик першому постмайданному уряду, в якому я теж мав честь працювати. І в той момент не було розуміння – чи будуть кошти, аби навіть виплачувати зарплати і пенсії. Було розуміння, що доведеться починати майже з нуля і легко не буде», - додав він.

«Тому, шановні експерти, ми дуже поважаємо вашу думку, але хотілося б аби ми всі говорили фактами і цифрами», - підсумував представник «Народного фронту».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua