Манкурти, які захищають російську мову, мають припинити маніпулювати суспільною думкою, – Андрій Тетерук (відео)
четвер, 21 березня 2019, 11:47

Посіпаки Кремля, які блокують ухвалення законопроекту №5670-д про функціонування української мови як державної, мають припинити маніпулювати суспільною думкою.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук під час розгляду мовного законопроекту.

"Хочу звернути увагу суспільства на тих манкуртів, які зараз захищають російську мову, яка панувала на території України протягом поколінь. І зараз вони звинувачують нас, українців, у тому, що ми хочемо розмовляти українською мовою на своїй рідній землі!", – обурився народний депутат.

"Подивіться, які підступні заяви лунають зараз у цій залі! Подивіться і згадайте, скільки зараз українських шкіл існує в Російській Федерації, де живуть мільйони українців. Чи мають вони своє право розмовляти, навчатися й сповідувати українську мову? Чи вони знищуються так само, як інші народи, які нищить російська імперія?", – додав він.

"Тому замовкніть і припиніть маніпулювати суспільною думкою! Ми розмовляємо українською та будемо захищати нашу рідну мову. Це – наше право", – наголосив Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua