Михайло Хміль взяв участь у церемонії ротації американських інструкторів на Яворівському полігоні
четвер, 23 листопада 2017, 10:45

Народний депутат, керівник Львівської обласної організації партії «Народний фронт» Михайло Хміль взяв участь в урочистій церемонії передачі повноважень контингенту американських військових інструкторів на Яворівському полігоні.

Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної партійної організації.

Ротація військового контингенту ЗС США в рамках місії «Об'єднаної багатонаціональної тренувальної групи – Україна» відбулась у присутності Посла США в Україні Марі Йованович та командувача Збройних Сил США в Європі Фредеріка Бен Ходжеса.

«Поки ватажки терористичних ДНР/ЛНР гризуться за владу, об'єднана багатонаціональна група робить українську армію сильнішою. До вишкілу українських військових приступила 27 бойова бригадна група, яка замінила 45 піхотну бригаду. Починаючи з 2015 року в рамках цієї місії відповідну професійну підготовку пройшли понад 5,5 тисяч українських військових», – зазначив депутат.

«Переконаний, що внесок, зокрема, американських інструкторів у підготовку захисників України, допоможе у відсічі російській агресії та відновленні територіальної цілісності нашої держави», – підсумував Михайло Хміль.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua