Микола Мартиненко: Справа проти мене сфальсифікована і є піаром НАБУ і САП (відео)
субота, 22 квітня 2017, 13:26

Кримінальна справа Національного антикорупційного бюро і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо Миколи Мартиненка є сфальсифікованою і пов'язана із політичними амбіціями керівників цих новостворених антикорупційних органів - Артема Ситника, Гізо Углави та Назара Холодницького.

Про це заявив сам Мартиненко під час свого виступу у Солом'янському районному суді під час слухання справи про обрання міри запобіжного заходу.

"Учора приходив Сакварелідзе, подільник Углави, який являється керівником НАБУ, який затіяв цю справу, який її веде, аби влаштувати шоу - шоу не виходить", - сказав Микола Мартиненко.

"Вивчивши документи, я їх зміг прочитати учора - поспав пару годин - чотири томи клопотання про обрання запобіжного заходу. Можу сказати про наступне, що вони підтверджують, що слідство і сам процес відносно мене упереджений, справа фальсифікується та має політичну мотивацію. Я не знаю, яку політичну мотивацію, які політичні мотиви конкретно у Ситника та Углави, однак, вони чітко прослідковуються", - підкреслив Микола Мартиненко.

Він також повідомив, що у справі щодо "Енергоатому" мав усього один допит за весь минулий рік. Щодо нинішньої справи колишній народний депутат не виступав навіть у якості свідка та не викликався на допити.

"Взагалі формула, як працює НАБУ та САП, полягає в наступному: вручення підозри безпідставно, далі обрання запобіжного заходу - утримання під вартою, приниження людини, піар та політичні амбіції керівників цих організацій, за які я голосував", - підкреслив Мартиненко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua