Микола Мартиненко: Справа проти мене є політично мотивованою, фальсифікованою та упередженою (відео)
субота, 22 квітня 2017, 02:13

Микола Мартиненко заявив, що справа, порушена НАБУ проти нього, є політично мотивованою, фальсифікованою та упередженою, а сума застави у 300 млн грн, яку вимагають прокурори, є абсолютно неадекватною і він не збирається її платити.

Про це він заявив під час судового засідання у Солом'янському районному суді міста Києва.

Він, перш за все, подякував народним депутатам фракції “Народний фронт” за те, що вони висловили готовність взяти його на поруки.

“Дійсно, це смішно вважати, що я кудись втечу чи виїду. Але в практиці Солом'янського суду ще не було такого, щоб когось відпускали на поруки. Можливо, завтра станеться якесь диво”, - сказав він.

У той же час Микола Мартиненко заявив, що він сприйме будь-яке рішення суду, “навіть у тому складі, в якому він був сьогодні”.

“Це моя позиція. Тому я до цього відношусь спокійно”, - додав він.

Мартиненко також заявив, що він вважає суму застави у 300 млн грн “абсолютно неадекватною і не готовий навіть її обговорювати”. Як він зауважив, “навіть якби у нього була така сума коштів (а її немає), він би її не платив, бо це неадекватне рішення”.

“Це дурниці - 300 мільйонів нараховані. Я уважно перечитав документи, які мені були надані, це просто-на-просто політична мотивованість справи, фальсифікація справи і упередженість цієї справи”, - підсумував він.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua