Миколу Мартиненка звільнили з-під варти на поруки депутатів (відео)
субота, 22 квітня 2017, 15:21

У суботу, 22 квітня, Солом’янський районний суд Києва звільнив з-під варти Миколу Мартиненка.

Мартиненка звільнили на поруки народних депутатів фракції «Народний фронт», міністрів та заступника голови ЦВК Андрія Магери.

«Суд, розглянувши клопотання представників НАБУ, підтверджене прокурором, вирішив відмовити в задоволенні клопотання щодо застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваного Мартиненка Миколи Володимировича» – йдеться в постанові, яку зачитав суддя Бобровник.

«Застосувати до підозрюваного Мартиненка Миколи Володимировича запобіжний захід у вигляді особистої поруки», – зазначив суддя.

За його словами, поручителі зобов’язані забезпечити виконання підозрюваним наступних обов’язків: прибувати до детективів НАБУ, прокурора, слідчого, судді та суду за першою вимогою, не залишати меж Києва без дозволу детективів НАБУ, прокурора або суду, повідомляти детектива НАБУ, слідчого, прокурора або суд про зміну свого місця проживання або роботи, утримуватись від будь-якого спілкування з особами, які причетні до справ.

Миколу Мартиненка також зобов’язали здати в державну міграційну службу всі свої паспорти для виїзду за кордон, в тому числі – паспорт громадянина України.

«Звільнити підозрюваного Мартинка Миколу Володимировича, 11.01.1961 р. н. в залі суду, зобов’язати його з’являтися до суду на першу вимогу», – йдеться в рішенні судді.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua