Місцеві бюджети у 2015 році завдяки Уряду отримали на 40% більше коштів, - Павло Унгурян (відео)
четвер, 17 грудня 2015, 12:29

Новації, які були закладені у Державному бюджеті на 2015 рік, насамперед бюджетна децентралізація, дозволили збільшити надходження до місцевих бюджетів на 30-40%, незважаючи на попередню критику.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету з питань бюджету Павло Унгурян, виступаючи з парламентської трибуни під час розгляду проекту бюджету на 2016 рік.

"Місцеві бюджети цей рік прожили, навіть не сподіваючись на початку року на таке серйозне перевиконання дохідної частини на 30-40%. Крім того, на єдиному казначейському рахунку на кінець цього року ми маємо безпрецедентно велику суму коштів, яка обчислюється десятками мільярдів гривень", - наголосив він.

Більше того, народний депутат нагадав, що Уряду вдалося вирішити питання щодо зменшення зовнішнього боргу, його реструктуризації та списання значної частини заборгованості.

Павло Унгурян зазначив, що представники усіх фракцій парламенту і Уряд мають об’єднатися для конструктивної дискусії навколо податкової реформи та проекту Державного бюджету на наступний рік.

"Бюджет на 2016 рік ми маємо прийняти збалансований, зберігаючи найкращі досягнення Бюджету-2015. Давайте це робити разом", - резюмував народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua