На Закарпатті затримали автомобілі з контрабандними цигарками, які належать Балозі, - народний депутат
вівторок, 28 липня 2015, 16:10

Народний депутат Віктор Балога намагається перекласти на інших відповідальність за сумнозвісні події, які відбулися в Ужгороді. 

Про це написав на своїй сторінці у Facebook член фракції «Народний фронт» Валерій Лунченко, коментуючи інтерв’ю Балоги виданню «Українська правда». 

«Після цієї статті прийшов час цій людині ставити діагноз. В мене склалось враження, що він настільки заплутався, даючи відповіді на запитання журналістів, що не усвідомлює, кого б ще можна звинуватити у своїх бідах, окрім себе», - сказав Лунченко. 

За його словами, «на Закарпатті немає, напевно, жодної дитини, яка б не знала, хто організовує та покриває контрабанду в області». 

«Для мене не було здивуванням, коли за 10 днів роботи нового «неугодного» «губернатора» Геннадія Москаля на Закарпатті було виявлено близько 10 тисяч ящиків цигарок, і «дивним чином» і транспорт, і товар належать фірмі «Барва» (контролюється Балогою, - ред.)», - сказав він. 

Валерій Лунченко наголосив, що ці факти наразі встановлені правоохоронними органами.  

«Єдине, що лишається Віктору Балозі – це нести нісенітниці. А це не що інше, як відчай політика, здавалось би, всеукраїнського масштабу, який опустився до рівня «торгаша» «щупок», - резюмував народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua