Наміри РФ вивести Крим з-під дії санкцій марні та безперспективні, - Георгій Логвинський (відео)
четвер, 4 травня 2017, 10:25

Окупований Російською Федерацією український Крим на сьогоднішній день перебуває в економічній, банківській та транспортній блокаді внаслідок дії міжнародних санкцій, і всі наміри окупантів вивести півострів з блокади марні та безперспективні.

Про це заявив представник фракції «Народний фронт», віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинський в ефірі одного з телеканалів, коментуючи наміри Російської Федерації перетворити окупований Крим на офшорну зону з метою виведення його з-під санкцій.

«Росіяни намагаються пояснити всьому світу, що це їх контрольна територія. Що на сьогоднішній день відбувається? Так звана блокада: банківська блокада (ми знаємо, що там немає навіть російських банків), це блокада, пов'язана з транспортуванням. На сьогоднішній день за моїми заявами десять кораблів затримано, чотири заарештовано, один вже конфіскований. Відповідно, бажаючих піти в Крим не так вже й багато», - пояснив політик.

За його словами, така ж ситуація спостерігається і в економічній сфері Криму. Оскільки, як наголосив Логвинський, «порушення міжнародних санкцій тягне за собою досить серйозну відповідальність не тільки у нас, але й на Заході».

«Тому вони (РФ) намагаються зіграти на що? На те, що гроші вирішують все. Тобто ми вам дамо додатковий заробіток, а ви натомість будете порушувати санкції... Тому в даному випадку це чергова спроба якось «загорнути» якісь такі ідеї. Але де-факто я впевнений, що у них не вийде», - резюмував представник «Народного фронту».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua