“Народний фронт” одноголосно підтримуватиме зняття депутатської недоторканності та відкриті списки, - Леонід Ємець (відео)
четвер, 19 жовтня 2017, 10:39

Фракція “Народний фронт” одноголосно підтримуватиме законопроекти про зняття депутатської недоторканності та вибори за відкритими списками.

Про це заявив представник фракції “Народний фронт” Леонід Ємець в інтерв’ю журналістам.

Він повідомив, що таке рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні фракції.

“Щойно у нас відбулося засідання фракції: рішення підтримати законопроекти про зняття недоторканності – одноголосно, і також одноголосно підтримати обидва законопроекти, які передбачають запровадження відкритих виборчих списків. У нас жодного голосу не було “проти” або “утримався”, це одноголосно прийняте рішення”, - заявив він.

У той же час Леонід Ємець висловив сподівання, що інші фракції так само підтримають ці законопроекти і в парламенті вистачить голосів для їх ухвалення.

“Власне, сьогодні ми побачимо, хто робить політичні гасла на цих питаннях, хто це використовує як політичний майданчик, а хто реально хоче, щоб ці законопроекти були прийняті. Наші голосі будуть. Уважно слідкуйте за тим, як інші політичні сили, в якій кількості віддадуть свої голоси за зняття недоторканності  та запровадження відкритих виборчих списків”, - наголосив представник фракції “Народний фронт”.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua