"Народний фронт" відстоюватиме якісний законопроект про вибори, - Максим Бурбак (відео)
четвер, 19 жовтня 2017, 17:28

Законопроект про вибори повинен бути якісним і при його прийнятті не можна поспішати.

Про це наголосив під час спілкування з журналістами в кулуарах парламенту керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, коментуючи початок розгляду першого із п'яти законопроектів про вибори.

"Всі законопроекти, особливо такі, як про вибори, реформи, зняття недоторканності - повинні бути якісними. Для того, щоб не було жодної можливості оскаржити їх в суді", - сказав він.

Окрім того Максим Бурбак наголосив на недосконалості існуючого закону про місцеві вибори, за яким багато округів не отримали свого депутата до місцевих рад.

"Ми вже обпіклися на місцевих виборах у 2015 році. Що сталося, наприклад, на виборчому окрузі в Чернівцях, де я проживаю, - немає жодного депутата. Приблизно 30% округів залишились без депутатів", - зазначив Максим Бурбак.

"Тому ми йдемо відповідно до законів України, Конституції України і Регламенту Верховної Ради",  - сказав керівник фракції.

Він також додав, що "Народний фронт", як член коаліції, підтримуватиме законопроекти про місцеві вибори за авторства депутатів коаліції та Голови парламенту. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua