Необхідно припинити незаконні перевезення пасажирів до Криму представництвами російських туркомпаній, - Микола Княжицький
понеділок, 10 квітня 2017, 13:21

Верховна Рада має підтримати законопроект №2285а щодо забезпечення дотримання правил в'їзду в Україну, включаючи тимчасово окуповану територію, та виїзду з неї - з метою припинення незаконних перевезень пасажирів до Криму представництвами російських туристичних компаній.

Про це заявив голова Комітету ВР з питань культури і духовності, представник фракції “Народний фронт” Микола Княжицький під час засідання Погоджувальної ради.

Цей законопроект має на меті захистити українських суб'єктів господарювання, які надають туристичні послуги, послуги з перевезення пасажирів - від компаній, які є представництвами російських туристичних компаній, що надають послуги на території України та Росії і територію Криму ідентифікують як частину Росії. Таких компаній багато! Ми досі возимо туристів у Крим. І такі компанії, які в Литві і Латвії заборонені, у нас продовжують працювати. Але законопроект в зал не вноситься. Хоча наша фракція теж його подавала”, - заявив керівник комітету, звертаючись до Голови Верховної Ради з проханням якнайшвидше внести цей законопроект до сесійної зали.

Крім того, Микола Княжицький звернувся до керівництва парламенту з проханням поставити раніше на розгляд у порядку денному четверга законопроект №3503 щодо надання права на доступ до культурних цінностей та культурних благ внутрішньо переміщеним особам та ветеранам війни, оскільки, за його словами, “є ризик, що до нього не дійде черга”.

Так само парламентар звернув увагу на необхідність розглянути на цьому тижні у другому читанні дуже важливий законопроект №5313 щодо мови аудіовізуальних (електронних) засобів масової інформації, який встановлює 75-тивідсоткову квоту державної мови на телебаченні.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua