НФ вимагає притягнення до кримінальної відповідальності російського агента Медведчука, - Максим Бурбак (відео)
понеділок, 3 грудня 2018, 12:10

Фракція "Народний фронт" вкотре вимагає притягнути до кримінальної  відповідальності кремлівського агента Медведчука.

Про це під час Погоджувальної ради наголосив керівник фракції Максим Бурбак.

"Вимагаємо від Президента, СБУ, Генпрокуратури нарешті притягнути до кримінальної відповідальності російського агента Медведчука. Зокрема, дати правову оцінку його публічним стосункам із диктатором країни-агресора та його висловлюванням щодо держави Україна, її Збройних Сил та парламентарів", - заявив Максим Бурбак.

Він також наголосив, що "Народний фронт" вимагає позбавити Медведчука повноважень та статусів для проведення будь-яких переговорів від імені України.

"Вимагаємо від Президента Порошенка негайно позбавити Медведчука будь-яких, хоч би й напівформальних, статусів "переговорника від України" - в Мінську й деінде. Треба нарешті покласти край всьому корупційному бізнесу Путіна-Медведчука в Україні", - підкреслив керівник фракції "Народний фронт".

"Ворожі колаборанти - це зброя проти України, ось тут - під нашим носом. Якщо хтось забув, то нагадаю, що у нас реальна війна з Росією. Тепер у державі воєнний стан. Пора, нарешті, щось з цим робити. Інакше програє не лише Президент, а й вся Україна", - резюмував Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua