Окремі фракції саботують ухвалення "військових" законів, - Юрій Береза (відео)
середа, 7 грудня 2016, 12:38

Окремі фракції парламенту відмовляються працювати у сесійні залі у той час, коли у порядку денному стоять військові закони, які покликані допомогти Збройним Силам.

Про це заявив член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, заступник керівника фракції "Народний фронт" Юрій Береза у середу під час виступу з парламентської трибуни.

"Коли ми говоримо про політичну корупцію, то вона починається з цієї зали, коли ми не йдемо на роботу. Замість того, щоб бути присутніми в залі, приймати закони, дискутувати, в цей час хтось починає вирішувати, наприклад, питання по дискредитації попереднього уряду", - зауважив парламентар.

"Я звертаюся до тих народних депутатів, які в своїх вояжах по селах і містах розказують, як їхні політичні сили хвилюються за долю держави, як їхні політичних лідерів хвилює доля простої людини. Насправді це повна брехня! Український народе, у нас йде війна і цю війну припинить лише український народ і українська армія. Тому сумно, коли на часі стоять закони, які дозволять українській армії здобути перемогу у цій неоголошеній війні, ми мовчимо, ми не знаходимо 226 голосів", - обурився Юрій Береза.

При цьому він додав, що Україні не варто розраховувати на допомогу інших країн у цій війні.

"Панове народні депутати, якщо ми в цьому залі не зберемося і не почнемо приймати закони, які на сьогодні потрібні українському суспільству, українській армії, тоді заговорить вулиця, і от тоді ні в кого і ні від чого порятунку не буде", - резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua