Олександр Кодола: Уряд має надати реальну допомогу людям, що постраждали від вибухів на арсеналі під Ічнею
п’ятниця, 2 листопада 2018, 13:22

Військове містечко Дружба та село Августівка в Ічнянському районі на Чернігівщині  потребують термінової та якнайшвидшої допомоги з боку держави.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Кодола, повідомили в прес-службі Чернігівської обласної партійної організації.

Народний депутат зазначив, що в результаті пожежі на військовому арсеналі тут пошкоджено десятки будинків, школа, дитячий садок. Все це треба терміново ремонтувати.

"Уряд має невідкладно виконати свою обіцянку й надати кошти для відновлення нормального життя у цих населених пунктах", – наголосив Олександр Кодола, який напередодні побував з робочою поїздкою в постраждалих населених пунктах, які входять до його виборчого округу.

"Селище Дружба і село Августівка на Ічнянщині найбільше постраждали від пожежі на військовому арсеналі під Ічнею. Ці два населених пункти, які розташовані найближче до військової частини, а в самому селищі Дружба і живуть військовослужбовці, що служать на арсеналі, прийняли найбільший удар від снарядів та рекет, які летіли із палаючого складу 9 жовтня. Руйнування вражають. Згорілі будинки, відсутність вікон, тріщини в стінах – все це нагадує картини бойових дій. Але ж ніхто не гадав, що міни і снаряди літатимуть і на мирній Ічнянщині", – зазначив представник "Народного фронту".

За підрахунками місцевої влади, внаслідок вибухів у районі пошкоджено майже 300 будинків. З них чотири будинки повністю зруйновані, 16 не підлягають ремонту. Люди з них відселені і чекають на нове житло.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua