Гідне грошове забезпечення військовослужбовців має бути пріоритетом для держави, - Турчинов (відео)
п’ятниця, 10 серпня 2018, 12:51

Фінансове забезпечення військовослужбовців повинно бути пріоритетом для держави.

На цьому наголосив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів партії "Народний фронт" Олександр Турчинов під час перебування в районі проведення Операції Об’єднаних сил.

Під час наради з керівництвом Міністерства оборони, командуванням ООС, керівниками Державної прикордонної служби, Національної поліції та Національної гвардії обговорювалося питання покращення матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців ЗСУ та інших силових структур, що, за словами Олександра Турчинова, необхідно для збереження професійного ядра армії та надійного захисту України.

Секретар РНБО України наголосив, що фінансове забезпечення солдат-контрактників і офіцерів "повинно пріоритетно зростати у порівнянні з зарплатами чиновників та інших отримувачів бюджетних коштів".

"Зараз відбувається формування бюджету на наступний рік, і, відповідно, підготовка Радою національної безпеки і оборони оборонного бюджету країни, де це питання повинно бути чітко відображено", - сказав він, додавши, що сподівається на підтримку Верховною Радою оборонного бюджету країни на 2019 рік.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua