Наше головне завдання – втілення європейських цінностей і стандартів у життя кожного українця, - Олександр Турчинов (фоторепортаж, відео)
п’ятниця, 23 червня 2017, 12:55

Наше головне завдання - втілення європейських цінностей і стандартів у життя кожного українця, заявив Секретар РНБО України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов, відкриваючи разом з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим та керівництвом Полтавської області новий регіональний сервісний центр. ГУНП Полтавської області також отримало електромобілі, правоохоронцям вручили сертифікати та ключі від квартир.

Олександр Турчинов наголосив, що головним завданням нині є запровадження європейських стандартів в усіх сферах життя України.

«Для нас головне - щоб кожен українець міг побачити і відчути Європу не тільки в країнах ЄС, а й в Україні, щоб вона не тільки географічно, а реально стала частиною могутньої, красивої Європи», - сказав Секретар РНБО України.

У цьому контексті Олександр Турчинов зазначив, що саме Міністерство внутрішніх справ у складних умовах військового протистояння першим з відомств сектору безпеки і оборони «пішло шляхом реформ, перетворившись на цивільне міністерство, започаткувавши зручні для людей сервіси». За його словами, «нові європейські стандарти стають частиною повсякденного життя».

«Безпека наших громадян - головне завдання нової української поліції, яка крок за кроком впевнено зміцнює свої позиції, - сказав він. - Впевнений, що і технічне забезпечення поліцейських, і вирішення їх соціально-побутових питань зміцнює безпеку держави, але головна оцінка, яку мають отримати МВС і Національна поліція, - це довіра і повага громадян».

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов 23-24 червня перебуває з робочою поїздкою у Полтавській та Харківській областях. У Харківській області він відвідає ДП «Завод ім. В. О. Малишева», ДП «Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О. О. Морозова», візьме участь у роботі розширеного засідання військової ради Національної гвардії України. У суботу, 24 червня, Секретар РНБО України візьме участь у церемонії випуску офіцерів Національної академії Національної гвардії України, а також у відкритті оновленого відділу прикордонної служби «Тополя» Харківського прикордонного загону.

ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути ТУТ


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua