Олександр Турчинов про видачу російських паспортів на Донбасі: Це не що інше, як свідома ескалація агресії проти нашої держави
середа, 24 квітня 2019, 17:19

Указ президента РФ Путіна про спрощений порядок отримання російського громадянства для жителів окупованих районів Донецької та Луганської областей є нічим іншим, як свідомою ескалацією агресії проти нашої держави та тиском на керівництво України.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів партії "Народний фронт" Олександр Турчинов у коментарі.

За його словами, видачею російських паспортів мешканцям окупованих територій Донбасу "Путін створює правові умови для офіційного застосування збройних сил РФ проти України".

"Це пов’язано з тим, що російське законодавство дозволяє використовувати збройні сили для захисту громадян РФ поза межами російської території", - сказав Секретар РНБО України.

"Відповідь на це може бути тільки одна - зміцнення нашого оборонного потенціалу та відповідна міжнародна реакція на злочинні дії Кремля з посиленням санкційного тиску на країну-агресора", - наголосив Секретар РНБО України.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua