Олександр Турчинов: Відновлюючи ВПК, ми змушені спиратися винятково на власні сили (відео)
середа, 6 травня 2015, 12:14

Вітчизняний виробник сьогодні забезпечує основні потреби української армії у військовій техніці та зброї.

Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів Політичної партії «Народний фронт» Олександр Турчинов журналістам після відвідання Житомирського бронетанкового заводу.

«Сьогодні, відновлюючи військовий потенціал країни, ми змушені спиратися винятково на власні сили. військово-промисловий комплекс - це рушійна сила нашої економіки, і організація виробництва на усіх підприємствах ВПК сьогодні фактично забезпечує наші Збройні Сили та Національну гвардію необхідною зброєю і технікою», - наголосив він.

Олександр Турчинов зауважив, що Житомирський бронетанковий завод зараз працює на повну потужність.

Так, за його словами, підприємство виробляє БМП, БТРи, ремонтує пошкоджену на фронті бойову техніку, а також «налагодило випуск бойового модуля, який може бути поставлений на різні моделі бойових машин». «Цей модуль має 30-міліметрову гармату, кулемет, АГС та дві пускові установки ракет типу «Стугна», - констатував Секретар РНБО.

Крім того Олександр Турчинов відзначив, що сьогодні Україна змушена розраховувати винятково на власні сили, тому що активного зрушення у військово-технічній співпраці зі стратегічними партнерами поки немає.

«Саме тому такі підприємства сьогодні створюють бойовий потенціал для наших Збройних Сил», - наголосив він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua