Парламент повинен підтримати законопроект про збільшення фінансування програми житлових субсидій, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 7 листопада 2017, 10:43

Парламент повинен проголосувати за законопроект №7258 про перерозподіл бюджетних коштів для збільшення фінансування субсидій та інших соціально важливих виплат.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, виступаючи з парламентської трибуни.

"Вчора ми зареєстрували законопроект про зміни до бюджету 2017 року, яким передбачається перерозподіл 13 млрд грн з метою забезпечення вирішення найнагальніших, в тому числі соціальних, питань", - сказав він.

"Зокрема, пропонується понад 7,5 мільярдів гривень виділити на фінансування програми субсидій, і це, наголошую, у цьому році. 238 млн грн на лікування громадян за кордоном.  Сьогодні під стінами Верховної Ради збираються люди, які вимагають профінансувати лікування українських дітей за кордоном ", - наголосив керівник фракції, додавши, що парламент повинен підтримати цю програму.

Максим Бурбак також підкреслив, що збільшення видатків стало можливим завдяки економічній політиці Уряду Яценюка.

"Я підкреслю, що таке збільшення видатків стало можливим завдяки реформам та тим економічним змінам, які три роки тому розпочав Уряд Яценюка",  -  наголосив керівник фракції Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua