Павло Дзюблик продовжує боротьбу з браконьєрством на Житомирщині
п’ятниця, 19 лютого 2016, 15:03

Черговий випадок браконьєрства зафіксували помічники народного депутата Павла Дзюблика на Житомирщині: активісти вилучили і знищили більше 100 метрів риболовних сіток, які були розставлені у річці Ірша, повідомили в прес-службі Житомирської обласної партійної організації «Народного фронту» в п’ятницю, 19 лютого.

Такі рейди з пошуку браконьєрів на Житомирщині непоодинокі. Павло Дзюблик розповідає, що часто браконьєрам вдається уникнути покарання і заплатити лише штраф у 150 гривень.

«Ми маємо серйозну проблему, оскільки величина покарання браконьєрів не відповідає величині завданої ними шкоди, як правило. Будемо працювати, аби привести ці величини у відповідність», - зазначив Павло Дзюблик.

Депутат закликав усіх небайдужих мешканців області допомогти у фіксуванні порушень в екологічній сфері.

«Якщо ви знаєте про якісь порушення в екологічній сфері – звертайтеся до наших приймалень чи до центрального офісу партії у Житомирі. Ми хочемо у кожному районі знайти активістів, готових боротись із порушниками, організовувати рейди та головне – доводити усі справи до суду. Тому закликаю бажаючих приєднуватись і працювати на благо області», - заявив Павло Дзюблик.

Прес-служба нагадує, що приймальні народного депутата працюють в Малині, Черняхові, Коростишеві, Радомишлі, Володарськ-Волинському та Брусилові.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua