Питання гендерної рівності піднялося на загальнонаціональний рівень, - Світлана Войцеховська (відео)
п’ятниця, 7 грудня 2018, 22:10

У Києві відбувся Другий Український Жіночий Конгрес, під час якого було обговорено проблемні питання ґендерної політики в Україні, впровадження інституційних механізмів щодо ґендерної рівності та боротьбу з сексизмом і стереотипами.

У роботі конгресу взяли участь керівники держави, іноземні парламентарі, представники міжнародних організацій, місцевого самоврядування, українські та закордонні експерти, а також представники "Народного фронту".

Як зауважила народний депутат фракції "Народний фронт", співголова МФО "Рівні можливості" та одна з ідеологів зібрання Світлана Войцеховська, "дуже тішить, що питання гендерної рівності піднялося на загальнонаціональний рівень".

"Це була наша основна мета, аби почати говорити про проблеми прав і можливостей на такому рівні. І друге завдання наших конгресів в інших регіонах - Одесі і Львові - створити таку ж менторскую мережу однодумців", — сказала Войцеховська.

У свою чергу присутній на заході інший представник "Народного фронту" Геннадій Кривошея порушив і питання самореалізації жінок в роботі та кар’єрному зростанні.

"Як член міжфракційного депутатського об‘єднання "Рівні можливості" взяв участь у Другому Українському Жіночому Конгресі. Відбулася цікава дискусійна платформа на тему: "Розширення економічних можливостей для жінок та подолання дискримінації на робочому місці та у підприємництві". Підтримка жіночого підприємництва та поширення успішного досвіду необхідна", - сказав Геннадій Кривошея. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua