Представник «Народного фронту» став модератором заходу у Львові, очолюваного Главою УГКЦ (фото)
середа, 19 вересня 2018, 15:26

Народний депутат фракції «Народний фронт», Голова Комітету ВР з питань культури та духовності Микола Княжицький став модератором презентації книги «Діалог лікує рани», яку провів глава УГКЦ у Львові Блаженніший Святослав Шевчук.

Як повідомили в прес-службі Львівської обласної партійної організації в четвер, 19 вересня, презентація відбулася в рамках ювілейного 25-го Книжкового форуму (25 Book Forum).

Книга «Діалог лікує рани» написана у формі діалогу-інтерв’ю із Блаженнішим польського журналіста Кшиштофа Томасіка і адресується як польським, так і українським читачам.

Глава УГКЦ наголосив, що часом діалог важко дається політикам, сусідам, близьким людям, тому неважко уявити, яким нелегким є ведення діалогу між двома різними народами, тим паче, якщо українсько-польське примирення зараз переживає нелегкий історичний момент.

Втім своїми чесними відповідями Блаженніший Святослав закликає польську та українську сторони до спілкування і наводить приклад великого «апостола діалогу і примирення» Івана Павла ІІ, який руйнував мури непорозумінь у Європі.

«Діалог для мене є інструментом лікування і терапії ран... Ми повинні сьогодні творити для діалогу всі можливі контексти – як між собою, в наших родинах, церквах, українському суспільстві, так і в міжнародному контексті», наголосив глава УГКЦ.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua