Представники влади повинні мати лише українське громадянство, – Максим Бурбак (відео)
вівторок, 14 березня 2017, 15:06

Усі чиновники - представники судової, законодавчої та виконавчої гілок влади - повинні мати лише українське громадянство.

Таку позицію "Народного фронту" щодо законопроекту про громадянство озвучив керівник фракції Максим Бурбак? спілкуючись із журналістами в парламенті.

"Це нонсенс, коли людина, яка має допуск до державної таємниці, може бути особою з іноземним громадянством. Позиція фракції "Народний фронт" в тому, що всі представники виконавчої, судової та законодавчої гілок влади повинні бути лише особами з українським громадянством. І депутати всіх рівнів також", - наголосив він.  

За словами Максим Бурбака, така норма не повинна розповсюджуватись на звичайних громадян України, які не є державними службовцями.

"Представники нашої діаспори, які живуть в Італії, Іспанії, Португалії, вони ж не відмовились від свого громадянства. А всі акції, які відбуваються на підтримку України, – влаштовують вони. Ми маємо підтримувати наших громадян. А чиновники, які ховаються за подвійним громадянством, – повинні відповідати перед законом", - підкреслив Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua