Профільний комітет розробляє законопроект щодо створення служби військового капеланства, - Віктор Єленський (відео)
понеділок, 17 жовтня 2016, 15:03

Комітет Верховної Ради з питань культури і духовності почав розробляти законопроект щодо створення служби військового капеланства в Україні.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», член профільного комітету  Віктор Єленський у понеділок під час засідання Погоджувальної ради.

«У комітеті почалася дуже серйозна робота з відпрацювання проекту закону, який стосуватиметься створення військового капеланства в Україні, що – хочу звернутися до Міністерства оборони та Генерального штабу, – зовсім не скасовує необхідності виконувати розпорядження Уряду від 2 липня 2014 року про створення служби військового духовенства – капеланської служби України, яке виконується незадовільно», - наголосив він.

Крім того, Віктор Єленський звернувся до керівництва парламенту з проханням включити до порядку денного проект Закону про внесення змін до Закону України "Про свободу совісті та релігійні організації" (щодо зміни релігійними громадами підлеглості) № 4128, мета якого – надати релігійним громадам право змінювати підлеглість церковній парафії.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua