Рада має ухвалити важливі економічні закони і конфіскувати вкрадені Януковичем мільярди, - Кодола (відео)
четвер, 7 липня 2016, 11:28

Депутати-комбати фракції "Народний фронт" прийняли рішення деблокувати роботу парламенту, аби країна,  яка знаходиться у стані війни, мала змогу ухвалювати необхідні рішення.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Кодола в інтерв'ю журналістам.

"Бойові командири сьогодні вийшли на чергування, аби популісти не мали можливості продовжувати безглузде блокування. Верховна Рада має працювати, ухвалювати надважливі закони, це питання обороноздатності нашої країни", - сказав Кодола.

"Ми так само хочемо почути чесну відповідь від Уряду, як формуються тарифи, їх обґрунтованість, але Рада має працювати безперервно. Сьогодні у нас на повістці дня стоїть закон про спецконфісацію, інші закони, що стосуються зміцнення нашої армії, питання Національного банку України, питання енергетичного комплексу тощо. Все це має бути ухвалено", - пояснив представник "Народного фронту".

Крім того, на уточнююче питання про законопроект 4890 щодо спецконфіскації коштів Януковича, Олександр Кодола підкреслив, що цей варіант є компромісним.

"До його підготовки долучилася Адміністрація Президента, різні фракції коаліції, тому наше першочергове завдання на сьогодні його ухвалити. Питання стоїть про 40 мільярдів гривень, арештованих на рахунках Януковича. Більше того, якщо до кінця року ми закон не ухвалимо, всі ці кошти повернуться на офшорні рахунки", - резюмував народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua