Ратифікація угоди з Францією дозволить Україні отримати 55 надсучасних гелікоптерів для рятувальних операцій, – Антон Геращенко (відео)
четвер, 7 червня 2018, 17:17

Ухвалення Верховною Радою проекту закону про ратифікацію угоди між Україною та Францією щодо офіційної підтримки у створенні єдиної системи авіаційної безпеки та цивільного захисту в Україні дозволить нам створити потужний повітряний флот, який зможе за годину прийти на допомогу в будь-яку точку України.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко з парламентської трибуни.

"Сьогодні ми приймаємо історичне рішення про те, з ким ми будемо – з колишнім Радянським Союзом або з Європейським Союзом. Нам пропонується надати згоду на угоду щодо ратифікації проекту купівлі 55 надсучасних гелікоптерів французького виробництва "Airbus Industries". Документ підписано від Франції міністром фінансів цієї країни, від України – главою МВС", – повідомив депутат.

За його словами, ця техніка слугуватиме для спасіння людей у горах, у зоні проведення ООС, на морі.

"Завдяки цій угоді буде створено потужну повітряну армію, яка зможе прийти на допомогу в будь-яку точку України протягом години та врятувати тих, хто потрапив у біду. Ця угода є вигідною для України. Тепер ми працюватимемо разом із сучасної компанії "Airbus Industries". Це – європейський вибір України", – підсумував Антон Геращенко.

Верховна Рада ратифікувала угоду, віддавши за неї 227 голосів.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua