Росія ніколи не планувала виконувати Мінські угоди, - Леонід Ємець (відео)
четвер, 23 лютого 2017, 17:38

Російська Федерація неодноразово продемонструвала, що вона ніколи не планувала виконувати Мінські угоди та виходити з війни з Україною, але період, протягом якого Путін і Росія могли водити за ніс міжнародну спільноту, вже вийшов.

Про це заявив народний депутат фракції “Народний фронт”, член постійної делегації України в ПАРЄ Леонід Ємець у четвер в інтерв'ю журналістам.

“Там, де Україна виконує свою частину, Росія не робить нічого, і це вже давно є основним аргументом, яким користується наша делегація в Парламентській асамблеї Ради Європи та наші колеги-дипломати для того, щоб отримати санкції, зокрема економічні, проти Росії”, - заявив Леонід Ємець.

Таким чином, за його словами, нещодавнє визнання Російською Федерацією так званих “паспортів ДНР\ЛНР” (ОРДЛО) лише підтверджує те, що держава-агресор “ніколи і не планувала виконувати Мінські угоди”.

“Вона (Росія. - Ред.) цією дією повністю вийшла за межі цього формату і перекреслила виконання Мінських угод, лише підтвердивши, що санкції, які були накладені на Росію міжнародною спільнотою були накладені абсолютно об'єктивно і розумно і в рамках міжнародного права”, - зауважив він.

“Путін і Росія вже зрозуміли, що період, протягом якого вони могли водити за ніс міжнародну спільноту, вийшов. А Україна — треба віддати належне нашим дипломатам — дуже чітко стояла на своїх позиціях, не піддаючись на провокації, демонструючи, що саме російська сторона ніколи і не мала наміру виходити з війни з Україною”, - наголосив представник фракції “Народний фронт”. 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua