Саакашвілі намагається зробити із себе жертву, - Андрій Помазанов (відео)
понеділок, 7 вересня 2015, 09:06

Одеський губернатор Михайло Саакашвілі перейняв поганий досвід деяких українських політиків і намагається зобразити із себе жертву для того, щоб обійняти одну з головних посад в країні.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов у неділю в ефірі "24 каналу".

"Всі сподівалися, що він прийде, конструктивно підійде до всіх питань нашого реформування, буде підтримувати у цьому Уряд і Президента. Але, як ми бачимо, цього, на жаль, не сталося", - сказав він.

"Ми бачимо тільки популістичні виклики з боку пана Саакашвілі", - додав Помазанов.

Народний депутат підкреслив, що Уряд завжди йшов на зустріч побажанням голови Одеської ОДА.

"Якщо у нього проблема – Уряд на неї відкликається. Він сказав, що йому треба 16 голів райдержадміністрацій – незважаючи на те, що 10 з них абсолютно не відповідали критеріям, – вони політичною волею Арсенія Яценюка були призначені", - сказав Андрій Помазанов.

"Йому надали громадянство на першочергових засадах, на нього покладалися надії. Він зробив що? Він зробив собі піар, використовуючи досвід деяких наших політиків, які кажуть "все пропало", "мене збили на зльоті" і тому подібне", - зазначив народний депутат.

"Він зараз намагається зробити із себе жертву і, можливо, в подальшому зробити свій політичний проект і виходити на самостійну політичну арену", - сказав він.

Помазанов також назвав "лукавими" слова Саакашвілі про те, що він не хоче обійняти посаду Прем’єр-міністра.

"Ми бачимо одночасно із жорсткою критикою нинішнього Прем'єр-міністра появу на сайті Президента петиції про те, щоб поставити на місце прем’єра Саакашвілі. Він однозначно розраховує на такі події, і всі дії, які він робить останніми днями, це підтверджують", - казав він.

Андрій Помазанов також зазначив, що для західних партнерів України Саакашвілі є неприйнятною кандидатурою.

"Хто для них Саакашвілі? Політик-одинак, який приїхав в Україну зробити особистий проект. Він нічого не вартує один", - наголосив представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua