Сергій Пашинський: Закон про національну безпеку буде проголосовано найближчим часом (відео)
понеділок, 14 травня 2018, 13:35

Законопроект про національну безпеку буде проголосовано у другому читанні наступного тижня.

Про це заявив голова Комітету з питань національної безпеки і оборони, заступник керівника фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський під час засідання Погоджувальної ради.

«Цієї середи на комітеті ми збираємося презентувати цей законопроект до другого читання і, відповідно, ми просимо вас, Андрій Володимирович (Парубій. — Ред.) включити цей законопроект до розгляду по суті у другому читанні та ухвалення його як закону на наступний тиждень», — заявив Сергій Пашинський.

«Ми збалансували всі поправки. Я надіюсь, що у нас буде підтримка у залі і ми за кілька годин можемо усе це пройти. Прошу взяти на контроль. У середу ми приймаємо його (на комітеті. — Ред.) уже для залу», — підкреслив голова комітету з питань нацбезпеки.

Крім того, Сергій Пашинський звернув увагу на кілька технічних законопроектів, які протягом трьох останніх років регламентують різні аспекти життя в зоні проведення АТО.

«У зв’язку з тим, що Президент увів у дію Операцію об’єднаних сил, у нас АТО закрито. А у законодавстві у нас є пільги військовослужбовцям, як у зв’язку із розмитненням державного оборонного замовлення під час АТО тощо. Три законопроекти - у Податковий, Митний та Бюджетний кодекси - вносять одну фразу: «та під час проведення Операції об’єднаних сил». В даний момент законопроекти реєструються. Я сподіваюсь, що комітет Южаніної (з питань податкової та митної політики. — Ред.) їх розгляне, щоби ми проголосували їх за основу та в цілому», — резюмував Пашинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua