Арсеній Яценюк звернувся до голів ЦВК, СБУ, МВС та Чернігівської ОДА щодо виборів на 205-му окрузі: «Це ще один тест на демократичність країни» (відео)
п’ятниця, 24 липня 2015, 13:44

Прем’єр-міністр України, лідер політичної сили «Народний фронт» звернувся з листом до Голови Центральної виборчої комісії України, Голови СБУ, Міністра внутрішніх справ, Голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

«Україна має досвід проведення чесних і прозорих виборів, які відповідали високим стандартам ОБСЄ та Європейського Союзу. Вибори на 205-му окрузі - це ще один тест на демократичність країни», - підкреслюється в листі.

Він висловив стурбованість тим, як відбувається виборчий процес на цьому окрузі.

Глава Уряду вимагає, щоби ці вибори були проведені у відповідності з найвищими стандартами ОБСЄ, Євросоюзу  щодо чесності і прозорості.

Він вимагає від ЦВК та Чернігівської ОДА забезпечення неухильного дотримання вимог виборчого законодавства, реалізації загального рівного і прямого виборчого права громадян України. 

Арсеній Яценюк вимагає від правоохоронних органів забезпечити порядок та дотримання законності як у день волевиявлення, так і під час встановлення результатів голосування.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua