Сироїд злякалася правди, закривши пленарне засідання, - Андрій Тетерук (відео)
середа, 15 березня 2017, 12:58

Дії віце-спікера, представника "Самопомочі" Оксани Сироїд, яка закрила засідання парламенту, не давши можливості правоохоронцям прозвітувати про конфлікт на блокпосту за участі народного депутата Володимира Парасюка, є ганебними.

Про це заявив Перший заступник керівника фракції "Народний фронт", член Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони, учасник АТО Андрій Тетерук в інтерв'ю журналістам.

Він нагадав, що вчора ввечері у зоні АТО відбулася "абсолютно ганебна ситуація за участі позафракційних народних депутатів, зокрема Володимира Парасюка, які, прикриваючись мандатами, влаштовували безлад на блокпостах, особисто провозили зброю".

"Це все задокументовано. Своїми діями вони нанесли фізичні ушкодження командиру роти, який організовував порядок", - сказав народний депутат, додавши, що також лунали погрози сім'ям правоохоронців.

"Все це є грубим порушенням закону, і за все це треба нести відповідальність", - наголосив він.

Андрій Тетерук повідомив, що саме з метою інформування суспільства про те, що насправді відбулося в зоні АТО, до парламенту були запрошені безпосередні учасники вчорашніх подій.

"Розуміючи, що ситуація розвивається абсолютно неконтрольовано, для того, щоб взяти ситуацію під контроль, ми запросили їх для виступу у Верховній Раді. Ми не можемо зволікати в абсолютно неприпустимих умовах, які дозволяють політичні сили, розхитуючи ситуацію у фронтовій зоні, всередині країни, в той час, коли ми потерпаємо від ворога — Російської Федерації, від її засланих агентів, які збурюють суспільство, від тих протиправних дій, які дозволяють собі очолювати народні депутати, прикриваючись мандатами", - наголосив парламентар.

Андрій Тетерук засудив дії віце-спікера, представника фракції "Самопоміч" Оксани Сироїд, яка не дала можливості виступити правоохоронцям і закрила пленарне засідання.

"Я категорично засуджую дії віце-спікера Сироїд, яка злякалась правди, яка зараз буде лунати безпосередньо, без прикрас від тих, хто захищає нашу країну від російської агресії, від внутрішніх посібників та посіпак цієї агресії", - підкреслив він.

"Вона злякалася цієї правди, закрила засідання і ганебно втекла. Так само, як вони два роки тікають від відповідальності за взяті на себе зобов'язання — боронити нашу країну, робити її сильною, економічно незалежною", - додав народний депутат.

"Такими діями вони зараз підтвердили, що є абсолютно безвідповідальною політичною силою, яка навіть не може навести лад зі сміттєвою проблемою. Засмітили країну своїми заявами, своїм сміттям!", - наголосив Андрій Тетерук.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua