Створення Національної поліції – перша по-справжньому структурна реформа, - Антон Геращенко (відео)
вівторок, 10 листопада 2015, 11:47

В Україні триває реформа органів внутрішніх справ, яка є по-справжньому першою структурною реформою, заявив депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Антон Геращенко під час виступу з парламентської трибуни у вівторок, 10 листопада.

«В Україні триває реформа органів внутрішніх справ – з 7 листопада почала працювати Національна поліція, призначено її нового керівника – Хатію Деконаїдзе. За програмою, яку затверджено Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, до лав Національної поліції зможуть потрапити лише ті особи, які відповідатимуть високому званню українського поліцейського», - повідомив депутат.

За словами представника «Народного фронту», буде проведено тестування всіх 150 тисяч співробітників Національної поліції; буде проведено співбесіди за участю громадськості, представників Верховної Ради, журналістів, правозахисників з усіма керівниками від рівня керівників районних відділень міліції. «Це – по-справжньому перша структурна реформа», - наголосив він.

Проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про Національну поліцію» було ухвалено: документ підтримали 289 народних депутатів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua