У Кривому Розі мають відбутися позачергові вибори, - Сергій Висоцький (відео)
четвер, 10 грудня 2015, 18:27

Єдиним способом врегулювати ситуацію з виборам мера в Кривому Розі, яка набула всеукраїнського резонансу, є проведення в місті позачергових виборів.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Висоцький під час обговорення відповідного законопроекту.

"В обставинах, коли неможливо встановити результати виборів, парламент повинен прийняти рішення щодо політичного врегулювання конфліктної ситуації", - наголосив він.

"Допустити ситуацію, коли в деяких містах України знову відбуватимуться конфлікт між "тітушками" та активістами, громадянський конфлікт, а не політичний, ми не маємо права", - підкреслив представник "Народного фронту".

"Тому єдиним способом врегулювати ситуацію, що набула всеукраїнського резонансу, є саме призначення позачергових виборів. Цим ми знімемо всі питання: питання щодо сприйняття легітимності цих виборів у суспільстві, а також дасть нам змогу промоніторити ці вибори, щоб переконатися, що вони проходять чесно, оскільки право обирати собі владу – це те, за що ми боролися вже на двох майданах", - підсумував Сергій Висоцький.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua