У Тернополі Роман Заставний взяв участь у вшануванні видатної землячки
неділя, 24 вересня 2017, 10:41

145-ту річницю з Дня народження видатної у світі співачки Соломії Крушельницької відзначили на її Батьківщині - в Тернополі.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Брати приклад із оперної артистки молодих українців закликав народний депутат фракції  «Народний фронт», голова міжфракційної групи «Тернопільщина» у Верховній Раді Роман Заставний.

Урочисте вшанування української примадонни відбулося біля єдиного у світі пам’ятника-монументу Крушельницькій в повний зріст, який у 2010 році, будучи міським головою Тернополя, Роман Заставний презентував місту.

«Приємно сьогодні вітати тернополян із днем народження їхньої талановитої землячки, яка за життя була визнана найвидатнішою співачкою світу. Сьогодні в нашому місті засвідчили велику шану до Соломії Крушельницької, що прославила нас у багатьох країнах, показала велику душу української нації», - зазначив депутат.

«Тож надихайтеся її постаттю, рухайтеся життям впевнено, відверто, щиро, як це робила Крушельницька. Завдяки таким, як вона, й вижив український народ. Слава Соломії!» - додав Роман Заставний.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua