У Європі ще пожалкують через повернення Росії до ПАРЄ, - Георгій Логвинський
вівторок, 25 червня 2019, 11:38

У Парламентській асамблеї Ради Європи існувало бажання повернути Росію в ПАРЄ за будь-яку ціну.

Про це сказав народний депутат  фракції «Народний фронт», віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинський, коментуючи на своїй сторінці у Facebook голосування за повернення делегації Росії до ПАРЄ.

Він наголосив, що українська делегація в асамблеї робила все можливе, аби не допустити повернення Росії.

«У понеділок доповідь про механізм повернення Росії не було прийнято. Це наша спільна заслуга. Розгляд поправок не змогли закінчити до півночі. Плюси, що наші друзі і вся наша делегація жорстко тримає оборону, працюючи до втрати пульсу (спасибі гіркому парламентському досвіду). Мінуси, що наші опоненти показують небувалу активність», - написав парламентарій.

Він зазначив, що найстаріший депутат ПАРЄ розповів колегам, що з 1991 року такого не було, щоб рішення приймалися вночі, і виглядає нереально і ганебно, коли всупереч юридичним заборонам, розгляд доповіді було продовжено після півночі.

«Голова повідомила, що «закінчити розгляд - це їхній обов'язок». Напевно в цьому слові і є суть «Страсбурзької трагедії», коли бажання повернути Росію в ПАРЄ і зняти санкції є «обов’язком», - зазначив Георгій Логвинський.

"Однак історія все таємне зробить явним. Думаю, що розчарування до них прийде, але боляче уявити, якою ціною», - підсумував віце-президент ПАРЄ.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua