Україна докладе максимум зусиль для просування власного експорту, - Владислав Данілін
понеділок, 1 квітня 2019, 18:55

Україна докладатиме максимум зусиль для просування власного експорту на міжнародні ринки.

Про це заявив член фракції "Народний фронт", голова робочої групи з просування експорту Ради з міжнародної торгівлі Владислав Данілін на своїй сторінці у Facebook.

Він повідомив, що сьогодні відбулося засідання Ради з міжнародної торгівлі під головуванням Першого віце-прем‘єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі, на якому було підведено підсумки діяльності у 2018 році в сфері міжнародної торгівлі.

Зокрема, створення Експортно-кредитного агентства, укладення Угоди про вільну торгівлю з Ізраїлем, імплементацію Угоди СОТ про спрощення процедур торгівлі, створення Державної установи "Офіс з просування експорту" при Мінекономрозвитку тощо.

Також, за словами народного депутата, учасники Ради визначили плани роботи на 2019 рік, серед яких підготовка участі України в "ЕКСПО-2020" у Дубаї.

"Я, як голова Робочої групи з просування експорту Ради з міжнародної торгівлі, хочу запевнити, що ми докладемо максимум зусиль для просування українського експорту у світі", - наголосив Владислав Данілін.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua