Україна має посилити захист власного інформаційного простору від впливу Росії, - Андрій Тетерук (відео)
п’ятниця, 8 червня 2018, 12:12

Україна має захистити власний інформаційний простір від впливу Росії і її пропагандистів.

Про це заявив Перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук під час години запитань до Уряду.

Він звернув увагу на ганебну ситуацію, яка сталася днями на одному з телеканалів, коли "українофоби і манкурти українського народу можуть вільно заявляти абсолютно брехливі тези Кремля про те, що нібито український режисер Олег Сенцов є терористом і тим, хто здійснює злочини проти українського народу".

Андрій Тетерук закликав Прем'єр-міністра дати відповідним міністерствам вказівки щодо захисту інформаційного простору України від зовнішнього інформаційного впливу.

"Я також звертаюся до голови Служби безпеки України надати належну правову оцінку тим заявам, які лунають з деяких телеканалів і які повністю повторюють пропагандистські тези Кремля", - наголосив народний депутат.

Крім того, Андрій Тетерук публічно звернувся до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення з проханням ретельно вивчити це питання та "у найкоротший термін переглянути питання надання ліцензій телеканалам, які сприяють розповсюдженню брехливої кремлівської пропаганди та українофобських висловів окремих депутатів на кшталт Мураєва".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua