Українців цікавить підвищення рівня життя та зростання економіки, а не дочасні вибори, - Олександр Кодола (відео)
середа, 18 жовтня 2017, 11:17

Українських громадян сьогодні значно більше цікавить підвищення рівня життя, зростання заробітних плат, створення нових робочих місць, проведення реформ, а не дочасні вибори.

Про це заявив представник фракції “Народний фронт” Олександр Кодола в інтерв’ю журналістам.

Він зазначив, що під час спілкування з виборцями на своєму виборчому окрузі, що на Чернігівщині, люди жодного разу не питали його про вибори.

Олександр Кодола також наголосив, що він особисто та фракція “Народний фронт” підтримують зняття депутатської недоторканності, створення якісного антикорупційного судочинства, проведення виборів за відкритими списками.

“Ми (фракція “Народний фронт”. - Ред.) лише в цьому році голосували за зняття депутатської недоторканності з семи народних депутатів, голосували по всіх - чи то член коаліції, чи опозиції”, - підкреслив він.

“Якщо говорити про вибори, то я тільки-но повернувся з округу з Ніжина, і жодних питань про вибори мені ніхто не задає. Людей зараз не цікавлять вибори, за якою вони системою: закритими чи відкритими списками. Людей сьогодні турбують пенсії (щоб вони були на гідному рівні), зарплати, щоб створювалися нормальні робочі місця, працювала економіка – от що цікавить людей”, - заявив представник фракції “Народний фронт”.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua