Уряд Гройсмана продовжив курс реформ Кабміну Яценюка, - Вадим Кривенко (відео)
четвер, 20 жовтня 2016, 09:48

Основним досягненням вітчизняного політикуму є спадкоємність курсів урядів, яку можна спостерігати вперше за роки незалежності України.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Вадим Кривенко у середу в ефірі одного з телеканалів.

"Основним досягненням не тільки уряду Гройсмана, а й усього політикуму є те, що ми вийшли на той формат, коли зміна уряду не призводить до розвороту на 180 градусів у економіці, політиці та іншому, як це завжди було раніше", - наголосив він.

"Ми 25 років жили так: є уряд, який приблизно рік напрацьовує свою економічну стратегію, потім ще півроку її обговорює, починає щось робити; а потім його знімають, приходить новий уряд, який розвертається на 180 градусів та йде у протилежний бік. Тут такого не сталося, і це дуже великий плюс. Тобто, пішов уряд Яценюка, прийшов новий уряд, який продовжує політику реформ, започатковану Урядом Яценюка", - пояснив Вадим Кривенко.

Він нагадав, що в першому кварталі, коли головою уряду був лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк, показник зростання промислового виробництва склав 3,7%.

"До речі, я вважаю, що це не зовсім правильно – казати "уряд Яценюка" або "уряд Гройсмана", – уряди в нас коаліційні і спираються на коаліцію у Верховній Раді, його формують фракції парламентської коаліції, а не прем’єр-міністр", - зазначив представник "Народного фронту". 

"Сьогодні ми знову-таки маємо коаліційний уряд, до складу якого, зокрема, входять ключові міністри від "Народного фронту", - підсумував Вадим Кривенко.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua