Вадим Кривенко: На продажу молока почнуть заробляти селяни, а не перекупники
середа, 15 липня 2015, 15:59

Ухвалений Верховною Радою у першому читанні законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державного регулювання закупівельної ціни на молоко та підтримки села дозволить збільшити закупівельні ціни на цю продукцію до 4 гривень за літр.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Вадим Кривенко.

Він зазначив, що після ухвалення відповідного законопроекту люди перестануть за безцінь здавати молоко перекупникам і зароблятимуть на своїй праці.

«Для багатьох селян молоко – це основний заробіток. Зараз його вартість нижча за вартість води. Так не повинно бути. Люди вимагають, аби ціну на молоко підвищили», - сказав Кривенко.

«Ми працюємо із зверненнями людей, і вже сьогодні проголосували у першому читанні законопроект №2089, який має навести лад у ціновій політиці щодо закупівель молока», - пояснив представник «Народного фронту».

Він додав, що в умовах економічної кризи закупівельні ціни на молоко залишаються вкрай низькими, а витрати на утримання худоби постійно зростають. Натомість, за його словами, роздрібні ціни на молоко на прилавках магазинів в 3-5 разів перевищують закупівельні ціни.

«Ми повинні рятувати українське село. Люди, які тримають худобу, мають заробляти, а не втрачати гроші. Тому маю надію, що законопроект буде прийнятий в цілому і закупівельна ціна на молоко підніметься вже найближчим часом», - резюмував Вадим Кривенко.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua